UPDATE Circulaţia se desfăşoară îngreunat la metrou după ce şi miercuri dimineaţă au existat întârzieri ale garniturilor. Cauza: o defecţiune tehnică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia la metrou se desfşoară cu greutate şi miercuri seară după ce probleme au existat şi în această dimineaţă, din cauza supraaglomeraţiei, motiv pentru care garniturile au ajuns în staţie cu întârziere. Vremea rea i-a determinat pe unii bucureşteni să lase maşinile în parcare şi să meargă lalucru cu metroul.

UPDATE Circulaţia se desfăşoară cu greutate la metrou, din cauza unor motive tehnice, iar trenurile pleacă după unul sau chiar două minute din staţie, nu imediat, ca de obicei. Potrivit unor călători, mesajul privind defecţiunile tehnice este difuzat şi pe ecrane dar şi audio, in staţii.

Astfel, la nivelul unor staţii de metrou a fost un număr ridicat de călători, aflaţi pe peron, în aşteptarea trenurilor.

Această situaţie posibil generatoare de situaţii de urgenţă a impus că ISUBIF să deplaseze echipaje în teren, pentru efectuarea unei recunoaşteri, la nivelul staţiilor Unirii 1-2, Victoriei 1-2, Universitate, Gara de Nord, Nicolae Grigorescu, Dristor 1-2.

La staţiile de amplificare din incinta metroului sunt transmise frecvent mesaje de atenţionare, în atenţia călătorilor, în vederea evitării supraaglomerării.

image
image
image
image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite