Nemţii caută 100 de poştaşi care vor câştiga 1.500 de euro lunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care nu cunosc limba germană suficient pentru a discuta cu dispecerul, colegii şi clienţii citesc degeaba acest anunţ. Germana la nivel conversaţional este obligatorie.

În rest, este nevoie de un cazier curat, de rezistenţă fizică, punctualitate germană, permis auto categoria B sau C, bocanci şi de rapiditate în luarea deciziilor.

Munca în sine, precizează anunţul de recrutare, nu este grea, dar cere viteză, fiindcă este vorba de distribuirea coletelor la diferite adrese.

Contractele se vor semna pe termen lung, nu se acceptă sezonieri, iar salariul este de 1.500 - 2.000 de euro brut, la care se pot adăuga sume suplimentare pentru orele de după program sau pentru munca în weekend. Cei care se dovedesc performanţi mai pot primi câte o mărire, de 100 - 200 de euro.

Statutul dumneavoastră acolo va fi de lucrători independenţi, iar firma vă va asigura serviciile d econtabilitate, plata asigurărilor sociale, plăţile, impozitele. Totul va costa doar 25 de euro lunar, sumă ce se deduce din impozit, oricum.

Cazarea vă costă între 200 şi 450 de euro, lunar, în funcţie de ceea ce doriţi: cameră la casă ori motel şi singur în cameră.

Pentru mai multe informaţii accesaţi adresa
http://www.myjob.ro/locuri-munca-austria/distribuire-colete-postale-germania-959048.html

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite