Momentul emoţionant în care o româncă răpită la naştere îşi întâlneşte familia după 25 de ani VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără care a fost răpită când era bebeluş, dintr-un spital din România, şi-a regăsit familia dupa 25 de ani, cu ajutorul unui test ADN şi un grup de Facebook.

La scurt timp după ce s-a născut Belle Barbu, părinţii săi au fost informaţi că micuţa are probleme la inimă şi trebuie să rămână în spital. Când părinţii acesteia s-au întors după ea, la câteva zile distanţă, li s-a spus că murise. 

Belle se născuse prematur, dar sănătoasă. A fost răpită din spital şi dusă la un orfelinat unde se traficau micuţi, ea fiind vândută unei familii din Statele Unite. 

Tânăra, acum în vârsta de 25 de ani, ştia că fusese adoptată, aşa că şi-a făcut un test ADN şi a apelat la un grup de Facebook (The Never Forgotten Romanian Children - Copiii niciodată uitaţi ai României) care are ca scop reunirea familiilor.

Rezultatele testului au arătat că are origini în India, Israel şi o parte a Europei. O prietenă a postat rezultatele testului pe grupul de Facebook şi, în mai puţin de 48 de ore, Bella Barbu, care trăieşte în Utah, SUA, şi-a găsit familia naturală, care locuieşte în Italia în prezent. 

Tânăra a fost pusă în legătură cu o persoană din România care a reuşit să confirme legătura dintre Belle şi familia sa.  

„Am fost luată de lângă părinţii mei şi învăţată să trăiesc o viaţă complet diferită. Încă nu ştiu cum să îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că ne-a adus din nou împreună. Cum de s-a putut întâmpla asta? A fost un miracol… Nu e nimic perfect la povestea mea, dar, totuşi, totul s-a legat perfect. Nu am plâns niciodată mai profund aşa cum am făcut-o în această călătorie“, a declarat Belle Barbu.

„Se foloseşte sistemul orfelinatelor, se falsifică certificatul de naştere, se trimite copilul la orfelinat, se adoptă, iar cei din acest sistem fac mulţi bani - 15.000-20.000 de dolari per copil adoptat”, a explicat o organizaţie din SUA. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite