#MoldovaStăAcasă

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
MVA logo

Starea de urgenţă impusă de Statul Român pe data de 16.03.2020, pe o durată de 30 de zile cu o posibilă prelungire, încurajează poporul român să stea acasă, pentru a diminua şansele de contaminare cu COVID-19.

În urma seriilor de decizii luate pe baza scenariului III, mediul de afaceri şi economia la nivel naţional vor avea de suferit pierderi dramatice. Totodată, asta presupune şi întreruperea temporară a activităţilor fizice dar şi a întâlnirilor în cadrul organizaţiei Moldova vrea Autostradă. Conducerea asociaţiei a decis ca activităţile de teren să fie înlocuite temporar de cele din mediul online deoarece este prielnic pentru a se putea continua operaţiunile de comunicare şi lobby şi încurajăm toate organizaţiile partenere să ia parte la această mişcare.

Având în vedere aceste aspecte Moldova vrea Autostradă va derula în aceastp perioadă campania  #MoldovaStăAcasă. Echipa noastră îţi va concenta eforturile de comunicare în mediul online prin menţinerea unei interacţiuni active cu publicul şi crearea unor mesaje de interes public şi de protejare a sănătăţii cetăţenilor.

Acum mai mult ca niciodată, apelăm la spiritul civic şi recomandăm tratarea cu seriozitate a măsurilor de prevenire impuse de Ministerul Sănătăţii. Printre recomandările privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirusului se regăsesc: respectarea cu stricteţe a regulilor de igienă personală recomandate de autorităţi, evitarea zonelor aglomerate, minimizarea contactului direct cu alţi oameni, păstrarea distanţei semnificative de 1,5 m între persoane, folosirea pe cât posibil de rute sau modalităţi alternative de transport pentru evitarea zonelor aglomerate de trafic de persoane.

Moldova Vrea Autostradă este o asociaţie independentă şi apolitică cu misiunea de a genera un curent de opinie favorabil, de a determina şi capacita autorităţile statului român şi clasa politică pentru a dezvolta un sistem de autostrăzi în regiunea Moldova prin activităţi de monitorizare, analiză, advocacy şi proiecte de comunicare.

Campania #MoldovaStăAcasă este realizată de către un grup de studenţi de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, sub coordonarea profesorului Marius Alexa cu scopul informării şi a creşterii conştientizării responsabilităţii sociale.                                                           

Giurcă Bogdan,  Agrosoaie Ioana,  Druc Geanina

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite