Mircea Rednic s-a despărţit de Dinamo şi în acte - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic
Mircea Rednic

Presa sportivă de astăzi scrie despre despărţirea oficială a lui Mircea Rednic de Dinamo, intenţia lui Sabău de a-l titulariza pe Stancu sau ironiile lui Dragomir la adresa lui Copos. Printre alte subiecte, Xabi Alonso este oficial la Real Madrid, iar Adrian Porumboiu consideră că Omonia este o echipă bună.


Mircea Rednic s-a despărţit de Dinamo şi în acte.

După ce la finalul sezonului trecut Rednic a fost demis de către conducerea clubului, cele două părţi nu s-au înţeles pentru a rupe oficial înţelegerea. La mijloc a fost vorba de  o sumă de bani pe care antrenorul o avea de primit, din câte se pare 40.000 de euro, pe care acţionarii din „Ştefan cel Mare” nu o recunoşteau. Ieri, Rednic s-a întâlnit cu Cristi Borcea, iar cei doi au ajuns la un punct comun. Pe seară, omul care a adus ultimul titlu pentru „câini” a confirmat că a rupt contractul cu roş-albii, scrie ProSport.

Sabău vrea să-l titularizeze pe Stancu în locul lui Bonfim. Sabău vrea să-l titularizeze pe fundaşul de 28 de ani în locul brazilianului Bonfim în dreapta defensivei. Timişoara va încerca să repete registrul tactic care i-a adus o remiză de prestigiu la Doneţk (2-2). Sabău va face o singură modificare în formula de start : Stancu în locul lui Bonfim. "Moţul" a fost mulţumit de aportul defensiv al lui Stancu în ultimul meci de campionat cu Bistriţa (1-0), iar în pregătirea returului cu Şahtior, la antrenamente, a încropit o formulă în care fundaşul de 28 de ani şi-a făcut loc printre titulari, anunţă Gazeta Sporturilor.

Copos, ironizat de Dragomir.
Mitică Dragomir râde de finanţatorul Rapidului, care susţine că va vinde formaţia giuleşteană unui om de afaceri din Singapore. "Copos este un şmecher cum nu s-a mai văzut, îşi doreşte să ia titlul, nu să vândă echipa", a declarat preşedintele LPF, citat de GSP TV.

Xabi Alonso, oficial la Real Madrid.
După negocieri de mai bine de o lună, Florentino Perez mai dă o lovitură şi îl transferă pe inchizătorul lui Liverpool, Xabi Alonso, anunţă Sport.ro. Văzut ca o piesă esenţială în noua echipă galactică de la Madrid, pentru a întări şi apărarea după transferurile "gurilor de tun" Benzema, Kaka sau Cristiano Ronaldo, aducerea lui Xabi Alonso era doar o chestiune de timp, mai ales după ce internaţionalul spaniol ceruse oficial transferul.

Adrian Porumboiu: "Am trecut de o echipă bună cu un joc bun".
Finanţatorul vasluian, Adrian Porumboiu a declarat pentru Sport Total FM, la finalul partidei cu Omonia, că este mulţumit de jocul prestat de "plăieşii" săi şi de faptul că s-au calificat în play-off-ul Ligii Europa. Porumboiu a ţinut să remarce şi faptul că, adversarul eliminat, este o echipă bună cu un fotbal bun. "A fost o căldură sufocantă şi un public entuziasmat. Omonia este o echipă bună cu un joc bun. Am jucat bine atât tactic cât şi tehnic. Echipa s-a remarcat fără a scoate pe cineva în evidenţă. Un rezultat bun, însă puteam să evităm acel penalty. Vineri vom vedea cu cine vom cădea.", a declarat Adrian Porumboiu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite