Reacţia ministrului Sănătăţii despre cazul liftierei care a „poftit“ la cadourile pentru copiii bolnavi de cancer

Reacţia ministrului Sănătăţii despre cazul liftierei care a „poftit“ la cadourile pentru copiii bolnavi de cancer

FOTO Inquam Photos

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că trebuie luate măsuri împotriva liftierei de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova care ar fi cerut o pungă cu cadouri destinate copiilor bolnavi de cancer.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Haideţi, cum să mi se pară normal!? Există conducerea spitalului, care trebuie să ia măsuri”, a declarat ministrul Sănătăţii. 
 
Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova a demarat o anchetă internă după ce o liftieră a unităţii medicale a cerut luni din cadourile cu care angajaţi ai companiei Ford au venit la copiii de la secţia de oncologie a spitalului. 
 
În prezent, la spital a fost demarată o anchetă internă în acest caz. 
 
Potrivit conducerii spitalului, liftiera este angajată de peste 20 ani la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova. Managerul unităţii medicale spune că a chemat-o în dimineaţa zilei de marţi, 11 decembrie, imediat după ce a ieşit din tură, şi i-a cerut explicaţii cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public. Totodată, managerul spune că aşteapta o sesizare scrisă de la inginerul care a postat pe Facebook întâmplarea cu liftiera.

 

citeste totul despre: