Ministrul Sănătăţii, despre Cristina Ţopescu: Nu-mi vine să cred că s-a stins, singură şi în tăcere

Ministrul Sănătăţii, despre Cristina Ţopescu: Nu-mi vine să cred că s-a stins, singură şi în tăcere

Cristina Ţopescu făcea parte din echipa de comunicare

Ministrul Sănătăţii Victor Costache afirmă despre jurnalista Cristina Ţopescu, care era membru în echipa de comunicare a ministerului era un profesionist desăvârşit.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Suntem consternaţi de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât şi echipa din MS regretăm profund dispariţia acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generaţii de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Ţopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, şi până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârşit. Acum, când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură şi în tăcere. Să-i spunem cu toţii o rugăciune în gând şi Dumnezeu să o odihnească în pace!", a spus Victor Costache, ministrul Sănătăţii.

Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa ei din oraşul Otopeni, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: