Ministrul Florian Bodog, în judeţele Cluj şi Bistriţa, la persoanele rănite în timpul furtunii de duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florian Bodog FOTO Adevărul
Florian Bodog FOTO Adevărul

Ministrul Sănătăţii Florian Bodog merge, marţi, în judeţele Cluj şi Bistriţa pentru a vizita persoanele rănite în furtunii de duminică. De asemenea, Bodog va avea întâlniri cu autorităţile locale şi medicale din zonele afectate.

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii anunţă că, marţi, ministrul Bodog vizitează persoanele rănite din judeţele Cluj şi Bistriţa şi se întâlneşte cu autorităţile locale şi medicale care gestionează situaţia din teren.

Potrivit ultimului bilanţ transmis de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) în judeţul Cluj au fost rănite cinci persoane, iar în Bistriţa-Năsăud 15. 

Totodată, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii afirmă că, fiind plecat în teren, ministrul Bodog nu poate să-i primească pe membrii Partidului Mişcarea Populară care au anunţat că doresc să facă o vizită la Minister.

”În plus, menţionăm că reprezentanţii Ministerului Sănătăţii nu au primit niciun fel de invitaţie, oficială sau informală, la dezbaterea din Parlament pe tema Sănătăţii”, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Parlamentarii PMP au anunţat că vor merge, marţi, la sediul Ministerului Sănătăţii pentru a discuta cu Florian Bodog după ce ministrul nu a dat curs unei invitaţii la Parlament săptămâna trecută pentru a discuta despre priorităţile României în ceea ce priveşte dezvoltarea unui sistem de sănătate eficient. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite