Ministerul Sănătăţii anunţă un nou caz de infectare cu noul coronavirus, în rândul angajaţilor

Ministerul Sănătăţii anunţă un nou caz de infectare cu noul coronavirus, în rândul angajaţilor

Ministerul Sănătăţii a anunţat de vineri până acum trei cazuri de infecţie cu noul coronavirus în rândul angajaţilor Foto: Mediafax

Ministerul Sănătăţii a anunţat un nou caz confirmat de infectare cu SARS-CoV-2 în rândul angajaţilor. Este vorba despre o persoană care a fost contact direct cu cazul depistat pozitiv în data de 11 septembrie, precizează instituţia într-un anunţ de presă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Angajatul Ministerului Sănătăţii este uşor asimptomatic şi se afla în izolare, urmând a fi transportat la o unitate de boli infecţioase pentru evaluare. DSP Bucureşti a iniţiat  ancheta epidemiologică”, au adăugat reprezentanţii MS.
 
Ministerul Sănătăţii a anunţat sâmbătă că a identificat un alt caz de infectare cu noul coronavirus în rândul angajaţilor. Este vorba de o persoană asimptomatica aflată în izolare.Instituţia menţionează că acest caz nu are legătură cu cazul anunţat vineri.
 
„Şi în acest caz, DSP Bucureşti va demara ancheta epidemiologica, în conformitate cu legislaţia în vigoare. Ministerul Sănătăţii ia măsurile necesare pentru dezinfectarea/ igienizarea spaţiilor de birouri”, mai arată reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, într-un anunţ de presă. 
 
Un angajat al Ministerului Sănătăţii (MS) a fost confirmat cu noul coronavirus, acesta având simptome uşoare şi urmând să fie internat, a anunţat vineri instituţia. Spaţiile de lucru din clădirea centrală a MS vor fi dezinfectate şi igienizate.
De vineri până acum sunt trei cazuri de îmbolnăviri în rândul angajaţilor MS.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările