Ministerul Sănătăţii alocă fonduri de peste 74 de milioane de lei pentru achiziţia de incubatoare pentru nou-născuţi

Ministerul Sănătăţii alocă fonduri de peste 74 de milioane de lei pentru achiziţia de incubatoare pentru nou-născuţi

MS:Fonduri specile pentru achiziţionarea de incubatoare pentru nou-născuţi Foto: shutterstock

Ministerul Sănătăţii a anunţat că alocă în acest an peste 74 de milioane de lei pentru achiziţia de incubatoare pentru nou-născuţi.  Astfel, Ioana Mihăilă a semnat joi un ordin prin care se aprobă lista spitalelor publice din reţeaua sanitară  a MS, precum şi a spitalelor din reţeaua sanitară a autorităţilor administraţiei publice locale cărora se alocă fonduri pentru dotarea cu incubatoare pentru nou-născuţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Astfel, pentru spitalele din reţeaua sanitară a Ministerului Sănătăţii sunt alocate fonduri pentru dotarea cu incubatoare pentru nou-născuţi în valoare totală de 21.203.000 de lei, iar pentru spitalele din reţeaua sanitară a autorităţilor administraţiei publice locale - fonduri în valoare totală de 52.811.000 de lei” , potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, aceste fonduri vor fi utilizate anul acesta de către spitalele beneficiare numai pentru achiziţionarea de incubatoare pentru nou-născuţi prin încheierea de contracte subsecvente în baza unor acorduri cadru din 2020, respectiv 2021.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările