Meteo: Zi caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce presiunea ridicată din estul Câmpiei Ruse și din zona Peninsulei Balcanice se deplasează peste Munţii Ural în Siberia și în nordul Mării Caspice, în cea mai mare parte a continentului aceasta va continua să scadă, iar depresiunea islandeză se va deplasa mult pe uscat, cu centrii depresionari în Marea Nordului și în Finlanda.

Totodată, ciclonul mediteraneean din Golful Genovei se va deplasa spre Marea Adriatică, iar frontul său cald va înainta spre nord. La noi, presiunea ridicată ziua va scădea spre seară și la noapte, iar în vestul, centrul și în nordul ţării, cerul se va înnora treptat și local va ploua. La munte, precipitaţiile vor fi mixte. În restul teritoriului, dimineaţa, în zonele joase se va produce ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade.

Mâine

Cerul va deveni mai mult noros și mai ales noaptea pe arii restrânse vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă și, trecător, ninsoare în Maramureș și Transilvania și local, sub formă de ploaie în restul teritoriului. La munte, precipitaţiile vor fi predominant sub formă de ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade.

Poimâine

Cerul va fi mai mult noros în jumătatea sud-estică a ţării, unde vor cădea precipitaţii predominant sub formă de ploaie. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse vor cădea precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va sufla în general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite