METEO Vremea în România va rămâne deosebit de caldă pentru această perioadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maximele termice în următoarea perioadă ar putea atinge şi 28 de grade Celsius FOTO Adevărul
Maximele termice în următoarea perioadă ar putea atinge şi 28 de grade Celsius FOTO Adevărul

În următoarele trei zile, vremea se va menţine frumoasă şi caldă, cu maxime ce ar putea atinge şi 28 de grade Celsius. Şansele de ploaie sunt minime în această perioadă, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Miercuri vremea va fi caldă cu temperaturi maxime ce se vor situa în jurul valorii de 25 de grade. Izolat vor fi condiţii de ploaie şi descărcări electrice în Moldova şi Transilvania. În Oltenia şi Muntenia, mercurul din termometre ar putea arăta şi 27 de grade Celsius. Minimele prognozate de meteorologi pentru ziua de mâine se vor situa în jurul valorii de 20 de grade. În timpul nopţii, maximele ar putea urca în unele regiuni până la 15 grade Celsius şi nu vor coborî sub 3.

Joi vremea va fi caldă cu maxime ce ar putea atinge şi 28 de grade Celsius în Oltenia. În Muntenia şi Banat temperaturile ar putea ajunge până la 27 de grade, iar în restul ţării meteorologii nu se aşteaptă ca temperaturile maxime din timpul zilei să scadă sub 25 de grade. În ceea ce priveşte temperaturile minime, acestea se vor situa în jurul valorii de 20 de grade. Izolat, cerul va fi înnorat în Moldova, Transilvania, Dobrogea şi Oltenia.

Vineri vremea în România va fi deosebit de caldă, cu temperaturi ce nu vor coborî sub 22 de grade. În Oltenia, Muntenia şi Banat temperaturile maxime ar putea ajunge şi la 28 de grade Celsius, iar în Crişana, Transilvania şi Moldova la 27 de grade. În timpul nopţii, valorile termice se vor situa în jurul valorii de 10 grade, cu excepţia Transilvaniei unde minimele în timpul nopţii ar putea scădea până la 3 grade Celsius.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite