Meteo: Vremea rămâne fru­moasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Presiunea atmos­ferică se va menţine scăzută în nord-vestul, în nordul şi în centrul continentului, unde este extins un nucleu depresionar, desprins din depresiunea islandeză.

 Pe frontul acestei depresiuni, coborâte spre sud, la adăpostul Munţilor Alpi, se va genera un ciclon mediteraneean, care se va deplasa spre Peninsula Balcanică. În estul Mării Mediterane, presiunea se menţine ridicată, iar în sud-vestul continentului va creşte. La noi, presiunea va scădea uşor, circulaţia aerului va deveni sudică, situaţie în care vremea va continua să se încălzească. Numai spre seară şi la noapte cerul va fi mai mult noros în vestul şi în nord-vestul ţării, unde, local, va ploua slab. Dimineaţa, în zonele joase şi pe văi, se va produce ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade.

Mâine

Frontul atmosferic din Europa Centrală se va apropia de vestul, de centrul şi de nordul ţării, unde va aduce ploi pe arii extinse. În restul teritoriului este posibil să plouă izolat. Dimineaţa, în zonele joase se va produce ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 20 de grade.

Poimâine

Frontul atmosferic al zilelor anterioare va aduce multă nebulozitate şi, izolat, va ploua slab, îndeosebi în zonele din exteriorul arcului carpatic. Vântul va sufla în general slab. Dimineaţa, în zonele joase şi pe văi, se va produce ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 8 şi 15 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite