Meteo: Vremea se încălzeşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică se va menţine scăzută în nord-vestul şi în centrul continentului, unde este activă depresiunea islandeză, în timp ce nucleul depresionar din vestul Ucrainei, în diminuare, se va deplasa mult spre est.

În restul continentului, îndeosebi în sud, presiunea va creşte şi, ca urmare, prelungirea anticiclonului azoric se va extinde până în zona Mării Negre. Şi la noi presiunea va creşte, iar circulaţia predominant vestică va aduce o masă de aer mai cald. Astfel, vremea se va încălzi în toată ţara, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 32 de grade. Cerul, variabil, va prezenta înnorări ceva mai accentuate la munte, în nordul şi nord-estul ţării, unde pe arii restrânse va ploua trecător. Vântul va prezenta unele intensificări la munte, dar şi în timpul ploilor. 

MÂINE

Vremea va continua să se încălzească, devenind călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul, mai mult senin, va prezenta temporar înnorări mai accentuate după-amiză, la munte, unde va ploua izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 34 de grade.

POIMÂINE

Vremea va fi călduroasă, izolat caniculară, în vestul şi sudul ţării. Cerul variabil va prezenta temporar înnorări mai accentuate la munte şi în nordul ţării, unde va ploua izolat. Maximele vor fi cuprinse între 28 şi 36 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest şi în Lunca Dunării.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite