Meteo: Vreme plăcută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică se menţine ridicată în nord-vestul şi în nordul continentului, dar şi în cea mai mare parte a Câmpiei Ruse, iar în vest, depresiunea nord-atlantică se extinde mult spre latitudini mai joase, până în bazinul vestic al Mării Mediterane.

În zona geografică a ţării noastre, presiunea, ridicată la începutul intervalului, va scădea uşor la noapte. Circulaţia, în general slabă, predominant dinspre vest, va aduce o masă de aer din Europa Centrală, iar un front atmosferic va înnora cerul mai mult ziua în nord-estul ţării şi la munte, iar la noapte, în nord, centru şi în nord-vest, unde local va ploua.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi va ploua izolat, îndeosebi ziua, în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 şi 27 de grade.

Mâine

Vremea se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate şi local ploaie - ziua în nordul şi în nord-estul ţării, iar noaptea, îndeosebi la munte. Vântul va sufla slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 şi 30 de grade.

Poimâine

Cerul va fi mai mult noros în vestul, centrul, în nordul ţării şi la munte, unde va ploua local, şi variabil în sud-est, unde va ploua izolat. Vântul, în general moderat, va prezenta unele intensificări în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 30 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite