Meteo: Vreme plăcută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temperaturile astăzi
Temperaturile astăzi

Creşterea presiunii în vestul, dar mai ales în sud-vestul continentului va izola depresiunea islandeză în nord-estul Oceanului Atlantic, dar şi un nucleu în vestul Mării Mediterane.

Acesta va rămâne pe loc  din cauza presiunii mai ridicate din zona Câmpiei Ruse, Podişului Anatoliei şi a Peninsulei Balcanice. La noi, presiunea se menţine mai ridicată în exteriorul arcului carpatic, unde se află o masă de aer rece.

În aceste condiţii, vremea va fi predominant frumoasă, dar rece noaptea şi dimineaţa. Cerul variabil, mai mult senin, va fi ceva mai noros în Dobrogea. Vântul, în general slab, va sufla moderat în vestul ţării. Dimineaţa, local în depresiuni şi pe văile munţilor şi izolat în zonele joase din restul teritoriului, se va produce ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 17 grade.  

Mâine

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul variabil, mai mult senin, îndeosebi la mun­te, va fi ceva mai noros pe litoral. Vântul, în general slab, va sufla moderat în sud-vestul ţării. Dimineaţa, local în depresiuni, la munte şi izolat în zonele joase, se va produce ceaţă. Maximele vor fi cuprinse între 8 şi 16 grade.

Poimâine

Vremea se va menţine predominant frumoasă. Cerul variabil, mai mult senin, îndeosebi la munte, va fi ceva mai noros pe lito­ral. Vântul va sufla moderat în vestul ţării. Dimineaţa, local în depresiuni şi izolat în zo­nele joase, va fi ceaţă. Temperaturile maxi­me vor fi cuprinse între 8 şi 16 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite