Meteo: Vreme instabilă în nord

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică se va menţine scăzută în vestul continentului, unde este activă depresiunea islandeză, coborâtă latitudinal până în vestul Arhipelagului Britanic.

La fel este şi în nordul Ucrainei şi în sudul Rusiei, unde mai este activ un nucleu depresionar, în restrângere treptată. În restul continentului, mai ales în sud-vest şi în nord-est, presiunea va creşte. La noi, presiunea va fi mai ridicată în zona din interiorul arcului carpatic şi mai scăzută în exteriorul acestuia.

Astfel, vremea va fi în general instabilă la munte, în nordul, centrul, estul şi sud-estul ţării, unde cerul va prezenta temporar înnorări mai accentuate, local va ploua şi vor fi condiţii de grindină. În rest, vremea va fi predominant frumoasă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 30 de grade.

Mâine

Vremea se va încălzi, iar cerul variabil va prezenta înnorări mai accentuate, în nordul, centrul şi în estul ţării, unde va ploua pe arii restrânse. Vântul slab şi moderat va prezenta unele intensificări în zona înaltă de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 32 de grade.

Poimâine

Vremea va continua să se încălzească, devenind călduroasă în majoritatea zonelor ţării, cu temperaturi maxime cuprinse între 26 şi 34 de grade. Cerul variabil va prezenta înnorări ceva mai accentuate, după-amiază, îndeosebi în vestul, centrul ţării şi la munte, unde va ploua local.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite