Meteo: Vreme instabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Depresiunea islandeză, din care s-a desprins un nucleu în vestul Arhipelagului Britanic, se va menţine izolată în locul ei de origine. În rest, mai ales în centru, presiunea va scădea, exceptând sud-vestul.

La noi, presiunea va scădea uşor, aşa că, dinspre vest, se va apropia un nucleu depresionar, care va aduce mulţi nori, iar circulaţia se va reorienta dinspre sud-est. Astfel, vremea va deveni în general instabilă în cea mai mare parte a ţării.

Cerul va prezenta înnorări accentuate şi va ploua, la început în vest, în centru, în nord şi la munte, iar spre seară şi în rest. Ploile vor fi însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului.

Cantităţile de apă vor depăşi local 25 de litri pe metru pătrat şi izolat 80 de litri pe metru pătrat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 34 de grade.

Mâine

Vremea va fi în general instabilă. Vor fi temporar înnorări accentuate şi va ploua pe arii extinse în centrul, în estul ţării şi la munte şi local în rest. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 de litri pe metru pătrat şi izolat 40 - 50 de litri pe metru pătrat. Maximele vor fi cuprinse între 21 şi 31 de grade.

Poimâine

Vremea se va ameliora. Cerul, variabil, va prezenta temporar înnorări mai accentuate la munte şi în nordul ţării, unde local vor fi ploi, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 31 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite