Meteo: Vreme frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Depresiunea islandeză se extinde în vestul, dar mai ales în sud-vestul continentului, inclusiv în bazinul vestic al Mării Mediterane. În restul continentului, presiunea se menţine ridicată, numai că, în nord-est şi în Podişul Anatoliei, din cauza unui aer mai rece la înălţime şi a umezelii mai mari, presiunea este scăzută, iar nebulozitatea, mare.

La noi, presiunea se menţine la valori mai ridicate decât media multianuală, distribuită tot uniform, iar circulaţie slabă. Aşa că vremea va fi în general frumoasă, îndeosebi în zonele de deal şi de munte, unde cerul va fi mai mult senin. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, ceva mai noros în sud şi în sud-est, unde vor fi condiţii de ceaţă, posibil asociată cu burniţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade.

Mâine

Vremea se va încălzi uşor, mai ales la deal şi la munte, unde cerul va fi mai mult senin. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, ceva mai noros ziua în vestul şi în sud-vestul ţării, iar noaptea în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade.

Poimâine

Vremea va fi în general frumoasă, cu cerul variabil, mai noros noaptea în estul şi în sud-estul ţării. Vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa, local în zonele joase şi izolat pe văi, se va produce ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 10 şi 18 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite