Meteo: Vreme frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Depresiunea islandeză se va deplasa spre nord-est şi va ocupa zona mărilor subpolare, în timp ce nucleul desprins din aceasta se va deplasa din vestul Arhipelagului Britanic către Marea Nordului şi va determina vreme puternic instabilă în sudul Peninsulei Scandinavice, în Marea Britanie, Belgia, Olanda, în nordul Franţei şi în vestul Germaniei.

Mai la sud, din Insulele Azore, peste sudul Europei Centrale şi Câmpia Rusă, inclusiv în ţara noastră, se află un brâu de presiune ridicată. La noi, vremea va fi în general frumoasă şi caldă, cu temperaturi maxime cuprinse între 20 şi 27 de grade. Cerul, variabil, va prezenta înnorări mai accentuate după-amiaza şi seara, la munte şi în sud-vest. Va ploua local în Banat şi în Carpaţii Meridionali şi izolat în Oltenia, Crişana şi în vestul Transilvaniei.

Mâine

Vremea se va menţine predominant frumoasă şi caldă, cu temperaturi maxime cuprinse între 22 şi 29 de grade. Cerul, variabil şi mai mult senin noaptea, va prezenta înnorări mai accentuate după-amiaza, la munte, unde, izolat, va ploua mai ales cu caracter de aversă. Se vor semnala descărcări electrice.

Poimâine

Vremea va fi tot caldă, cu temperaturi maxime cuprinse între 22 şi 30 de grade, dar şi în general instabilă, după-amiaza şi seara. La munte, în vestul şi în nord-vestul ţării va ploua local mai ales cu caracter de aversă. Se vor semnala descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite