Meteo: Vreme deosebit de caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În zona geografică a ţării noastre fronturile atmosferice se menţin încă departe. Presiunea va fi uniform distribuită, iar circulaţia sudică şi sud-estică va antrena mase de aer cald de origine tropicală din nordul Africii şi Peninsula Arabică, situaţie care va determina vremea deosebit de caldă pentru început de Florar, cu temperaturi maxime cuprinse între 23 şi 33 de grade, ceea ce înseamnă cu până la 10 grade mai mu

Cerul variabil, mai mult senin în zonele extracarpatice, va prezenta temporar înnorări mai accentuate ziua în vestul, centrul şi în nordul ţării, unde va ploua pe arii restrânse. La noapte, instabilitatea se va accentua în vest.

Mâine

În vestul ţării, instabilitatea atmosferică se va accentua şi se va manifesta local prin ploi cu caracter de aversă însoţite de intensificări ale vântului. Izolat, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în Dealurile de Vest şi 32 de grade în Câmpia Română.

Poimâine

Vremea va fi instabilă în centrul, estul şi în sud-estul ţării, unde cerul va prezenta temporar înnorări mai accentuate şi după-amiază va ploua. Ploile vor fi însoţite de intensificări ale vântului. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros şi va ploua pe arii mai restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 28 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite