METEO Sfârşit de săptămână rece pentru toată ţara, cu ploi în unele zone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sfâşitul lunii septembrie este unul rece, cu temperauri mici în toată ţara FOTO Shutterstock
Sfâşitul lunii septembrie este unul rece, cu temperauri mici în toată ţara FOTO Shutterstock

Toamna şi-a intrat cu adevărat în drepturi, astfel că meteorologii au anunţat un sfârşit de săptămână rece pentru toată ţara. În sud şi sud-est cerul va fi mai mult noros, cu şanse de precipitaţii.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat că vineri se va răci în toate regiunile ţării, în special în nord şi centru, unde va fi mai rece. Maximele zilei se vor încadra între 12 grade în nord şi centru, şi 24-25 de grade în sudul Olteniei.

În sud şi est cerul va fi înnorat, însă şansele de precipitaţii sunt minime. 

Sâmbătă vremea se va menţine rece în special în nord, centru şi est. Maximele se vor încadra între 12-13 grade în estul Transilvaniei şi 21 de grade în sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei. Cerul va fi variabil, însă în sudul şi în estul ţării izolat va ploua slab. În zonele joase de relief sunt condiţii de formare a ceţii.

Meteorologii au anunţat că duminică vremea se va menţine rece în toată ţara, cu şanse de precipitaţii în sud şi sud-vest. Nori şi ploi izolate sunt posibile şi în Moldova, iar în Maramureş, Transilvania şi nordul Crişanei va fi soare şi vremea se va menţine în general stabilă. Temperaturile maxime se vor situa între 12 şi 21 de grade Celsius.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite