METEO Cod galben de furtună pentru mai multe judeţe din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe judeţe se află sub Cod galben de furtună FOTO Adevărul
Mai multe judeţe se află sub Cod galben de furtună FOTO Adevărul

Mai multe judeţe se află joi sub Cod galben de furtună fiind aşteptate precipitaţii de până la 14 de litri pe metru pătrat, grindină şi intensificări ale vântului.

Potrivit specialiştilor, judeţele Iaşi şi Constanţa se află, până la ora 20.00, sub Cod galben de furtună fiind anunţate frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni şi cantităţi de precipitaţii ce pot depăşi izolat 20 - 25 de litri pe metru pătrat.

De asemenea, tot până la ora 20.00, judeţele Mehedinţi şi Dolj se află sub Cod galben de furtună. 

Se vor semnala frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi medii, averse ce vor depăşi 15-20 de litri pe metru pătrat şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

METEO Vremea până pe 27 iulie: temperaturi de până la 30 de grade, dar şi ploi în aproape toată perioada

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo valabilă pentru următoarele două săptămâni (14 – 27 iulie), potrivit căreia, în următoarea perioadă vom avea parte de temperaturi ridicate, de până la 31 de grade. Cu toate acestea, specialiştii anunţă că va ploua în cea mai mare parte de perioadei prognozate.

Vremea pe 3 luni. În această vară vom avea parte de temperaturi ridicate şi de secetă

În următoarele trei luni, valorile termice din sud-estul şi vestul ţării se vor încadra peste limitele normale iar în restul regiunilor acestea vor fi, în general, apropiate de normalul perioadei. Potrivit estimărilor meteorologice pentru intervalul iulie – septembrie precipitaţiile vor reduse.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite