METEO Trei judeţe din Moldova au fost luni sub Cod galben de furtună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei judeţe din Moldova au fost sub Cod galben de furtună FOTO Arhivă Adevărul
Trei judeţe din Moldova au fost sub Cod galben de furtună FOTO Arhivă Adevărul

Trei judeţe din Moldova au fost luni sub Cod galben de furtună, fiind anunţate ploi şi vânt. Specialiştii au anunţat că în această săptămână vremea va fi în general frumoasă, ploile mai însemnate cantitativ fiind aşteptate începând cu 27 mai.

UPDATE Judeţele Bacău, Neamţ şi Suceava au ieşit de sub avertizarea de Cod galben de furtună.

Potrivit avertizării meteo, zona de munte a judeţului Bacău (inclusiv localităţile Târgu Ocna şi Slănic Moldova), judeţul Neamţ (zona de munte, inclusiv localitatea Piatra Neamţ) şi zona de munte a judeţului Suceava se află, până la ora 18.00, sub Cod galben de furtună. 

Specialiştii au anunţat cantităţi de precipitaţii ce vor atinge şi depăşi 25-30 de litri pe metru pătrat şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (25 mai – 1 iunie), potrivit căreia în următoarele zile vom avea parte de vreme frumoasă şi de temperaturi ridicate. 

Specialiştii anunţă însă că începând cu 27 mai sunt aşteptate ploi pe arii mai extinse.

Citeşte mai multre ştiri pe aceeaşi temă:

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni: temperaturile vor fi ridicate, însă de pe 27 mai sunt aşteptate ploile

Administraţia Naşională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (25 mai – 1 iunie), potrivit căreia în următoarele zile vom avea parte de vreme frumoasă şi de temperaturi ridicate. Specialiştii anunţă însă că începând cu 27 mai sunt aşteptate ploi pe arii mai extinse.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite