Meteo: Cer noros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Presiunea atmosferică va scădea în cea mai mare parte a continentului şi se vor genera centri depresionari în zona Arhipelagului Britanic, Insulelor Azore, Ţărilor Baltice şi în bazinul central al Mării Mediterane, după care va creşte în est şi în sud-est, dar va continua să scadă în vest, în nord-vest şi în centru.

La noi, un front va traversa ţara de la sud-vest la nord-est. Cerul va fi mai mult noros în cea mai mare parte a ţării, exceptând vestul şi nordul, unde va fi variabil.

În prima parte a zilei vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie în Oltenia, Muntenia, în Dobrogea şi în sudul Moldovei şi sub formă de lapoviţă şi, trecător, ninsoare în nordul Moldovei, în sudul şi în estul Transilvaniei şi la munte. Spre seară şi la noapte, în Moldova, Bărăgan şi în Dobrogea, precipitaţiile vor fi predominant sub formă de ninsoare. Maximele vor fi cuprinse între 0 şi 16 grade.

Mâine

Vremea se va ameliora, dar va fi rece. Cerul va fi variabil, mai mult noros, îndeosebi în prima parte a zilei, în sudul şi în sud-estul ţării, unde, izolat, vor cădea precipitaţii slabe. Vântul se va intensifica în Dobrogea şi la munte. Dimineaţa, în zonele joase, se va produce ceaţă. Maximele vor fi cuprinse între -3 şi 5 grade.

Poimâine

Cerul va fi variabil, mai mult noros în vest şi în nord, unde, mai ales după-amiaza şi noaptea, va ploua. În nordul Carpaţilor Orientali, precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de lapoviţă sau de ninsoare. Vântul va prezenta unele intensificări în Câmpia de Vest şi la munte. Maximele, în creştere, vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite