Meteo: Încălzire uşoară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Presiunea atmosferică se menţine scăzută în jumătatea de nord a continentului, unde, îndeosebi în nord, nord-est şi în centru, vremea este foarte instabilă, dar şi în Peninsula Balcanică şi în zona Mării Negre.

În restul continentului, mai ales în sud-vest şi în vestul şi sudul Mării Mediterane, presiunea va creşte uşor. În zona geografică a ţării noastre, presiunea nu va suferi modificări importante. Frontul zilei de ieri va fi mai activ în vestul Mării Negre, iar un alt front se va apropia dinspre Europa Centrală. În această configuraţie, vremea se va încălzi uşor. Cerul variabil va fi ceva mai noros în sud-est, unde va ploua local, şi în nord-vest şi centru, unde va ploua pe arii mai restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 12 şi 20 de grade.

Mâine

Vremea va continua să se încălzească uşor, mai ales în sud, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 şi 24 de grade. Cerul va fi temporar noros şi va ploua slab pe arii restrânse în nordul, centrul şi în estul ţării. Noaptea, în Carpaţii Orientali, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Poimâine

Vremea se va răci uşor. Cerul va fi ceva mai noros în nordul, centrul şi în estul ţării, unde va ploua pe arii restrânse. La munte, la peste 1.500 de metri altitudine, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va prezenta intensificări ziua. Maximele vor fi cuprinse între 10 şi 19 grade.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite