Mesajul Vinificatorilor moldoveni: Mulţumim România! Noroc!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
mesaj social media purcari

Una din cele mai cunoscute mărci de vinuri româneşti din Republica Moldova a ţinut să mulţumească în mod direct românilor pentru gestul de solidaritate arătat pentru fraţii de dincolo de Prut. Iată mai jos mesajul complet postat pe blogul companiei.

Când o uşă se inchide….

La 11 septembrie 2013, Rusia a impus un embargo asupra tuturor exporturilor de vinuri din Moldova. Este o a treia astfel de restrictie din 2006. Desi cota Rusiei in exporturile de vin din Moldova a scazut considerabil in ultimii ani, oricum aceasta ramane una considerabila - circa 30% din total. Decizia autoritatilor din Rusia afecteaza grav o intreaga ramura, pierderile fiind estimate la zeci de milioane de euro si mii de locuri de munca.

… o alta se deschide

In acelasi timp, in pofida dramatismului situatiei, am ramas profund impresionati de suportul neconditionat pe care l-am primit de la prietenii din Romania. Paradoxal, dar in aceste momente grele, ne-am simtit mai puternici si mai optimisti ca niciodata! Pentru Vinaria Purcari si grupul Bostavan din care facem parte, Romania este piata #1 ca cifra de afaceri. Valul de entusiasm si sustinere demonstrat de prietenii nostri Romani a venit sa compenseze pierderile grele pe care le suportam pe piata din est. Prin acest video am incercat sa le multumim din suflet zecilor de mii de romani care au fost alaturi de noi: Multumim (Video)!


Ne mândrim cu Moldova de Vinaria_Purcari

Pentru ca Vinul apa nu se face

Astazi, ne propunem sa continuam celebrarea acestei unitati prin lansarea campaniei #vindinmoldova. Campania adopta un ton foarte pozitiv, in pofida situatiei critice in care s-a pomenit intreaga ramura vinicola din Moldova. Ne-am propus sa facem putin haz de necaz, si sa ne axam pe un mesaj care ar celebra unitatea celor doua maluri, dar si micile diferente, deseori haioase, care ne caracterizeaza. In acelasi timp, indemnam prietenii nostri din Romania sa continue sa sustina Moldova si vinurile noastre, pentru ca, vorba campaniei, vinul apa nu se face.

Mesajul tau?

Incurajam romanii de pretudindeni sa se alature campaniei noastre. Asteptam mesajele voastre pe pr@purcari.md, FacebookTwitter sau utilizand hashtag-ul #vindinmoldova. Cele mai inspirate mesaje vor fi premiate si promovate activ de Purcari.

Multumim, Romania!

Urmand indemnul inspirat al lui Moise Guran, va invitam sa ciocniti un pahar de vin moldovenesc cu romanii de peste Prut. Am simtit suportul vostru in aceste clipe grele pentru noi si vrem sa va multumim din tot sufletul. Multumim, Romania! Noroc!

image
image
image
image
Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite