Mesajul lui Raed Arafat de Anul Nou: Sper că anul viitor să fie şi un an al înţelegerii, al înţelepciunii şi al colaborării între noi toţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / George Călin
FOTO Inquam Photos / George Călin

Anul 2021 a fost unul greu pentru toţi românii, a afirmat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat într-un mesaj de Anul Nou, adăugând că speră ca anul 2022 să fie şi unul al înţelegerii, înţelepciunii şi colaborării, între noi toţi,„ pentru un viitor mai bun”.

”Anul 2021 a fost unul greu pentru toţi. Un an care a însemnat unele dintre cele mai mari provocări pentru fiecare dintre noi, oameni de rând, personal medical, personal din cadrul serviciilor de urgenţă, şi nu numai! Cu toţii ne uităm la anul nou cu speranţa şi cu dorinţa ca provocările prin care am trecut să nu se mai repete, să fie un an frumos, un an al succesului şi al realizărilor”, a scris Raed Arafat într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

”Eu sper că anul viitor să fie şi un an al înţelegerii, al înţelepciunii şi al colaborării, între noi toţi, pentru un viitor mai bun. Astfel de speranţă nu are cum să devină realitate decât dacă înţelegem cât de mult depindem unii de ceilalţi şi începem să acţionăm pentru binele altora şi nu numai pentru binele nostru, să facem tot posibilul că fiecare pas pe care îl facem să fie unul care deschide drumul altora şi care poate să ne ducă spre viaţă pe care într-adevăr ne-o dorim, nouă şi urmaşilor noştri”,a mai scris şeful DSU. 

Raed Arafat le mulţumeşte tuturor celor care s-au implicat au făcut tot posibilul să fie alături de cei care au avut nevoie de ajutor în acest an.

”La final de an, vreau sa le adresez multumirile mele tuturor celor care s-au implicat si au facut tot posibilul sa fie alaturi de semenii lor si de cei care au nevoie de ei fie ca vorbim de medici, asistenti, infirmieri, pompieri, piloti, politisti, jandarmi, militari si nu numai. Vreau sa le multumesc colegilor din cadrul DSU, din cadrul CNCCI si intregului personal din cadrul centrelor judetene de coordonare pentru intreaga activitate depusa care a insemnat si ore nedormite in scopul de a rezolva multe dintre problemele aparute pe parcursul intregului an. Va urez tuturor un an nou fericit,sanatate si multe realizari!”, conchide şeful DSU.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite