Mesajul de Crăciun al fostului principe Nicolae: Un prilej ca noi, românii, să încercăm să fim mai buni unii cu ceilalţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul principe Nicolae şi logdnica sa, alina Maria Binder
Fostul principe Nicolae şi logdnica sa, alina Maria Binder

Fostul principe Nicolae, nepot al regelui Mihai, a publicat pe contul său de Facebook un mesaj de Crăciun prin care face apel la bunătatea de care românii ar trebui să dea dovadă.

„Crăciunul bate la uşa sufletelor noastre dupa înca un an în care am muncit, am sperat, ne-am întristat, au plecat oameni din vieţile noastre în timp ce alţii abia au sosit. Este o perioadă de regăsire cu cei dragi, de reîntoarcere către noi înşine. Este şi un prilej ca noi, românii, să încercăm să fim mai buni unii cu ceilalţi.

Oriude vă aflaţi, eu şi Alina vă dorim să aveţi Sarbători frumoase şi un Crăciun în pace alaturi de toţi cei dragi. Să ne bucurăm că-i avem aproape şi să îi cinstim cum se cuvine pe cei care au plecat dintre noi, dar ne-au lăsat mai bogaţi sufleteşte.

Crăciun liniştit şi luminos tuturor românilor, oriunde vă aflaţi!“ - scrie fostul principe Nicolae pe Facebook.

Casa Regală a dat publicităţii, duminică, mesajul Custodelui Coroanei române. Majestatea Sa Margareta îl numeşte pe Regele Mihai „Statornic şi Drept“ în mesajul de Crăciun şi mulţumeşte românilor şi autorităţilor statului pentru „răspunsul unificator“ din timpul funeraliilor regale. De asemenea, MJ Margareta anunţă că în lunile următoare, în consonanţă cu autorităţile statului, va da publicităţii o serie de paşi pentru a continua munca Regelui Mihai.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite