Mesaje romantice de la MAI şi SRI, postate pe paginile de Facebook cu prilejul Dragobetelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe instituţii ale statului au ales să transmită mesaje de Dragobete prin intermediul Facebook. Românii celebrează miercuri, 24 februarie, sărbătoarea iubirii.

Ministerul de Interne a postat pe Facebook o fotografie însoţită de un mesaj de Dragobete, citându-l pe Nichita Stănescu.

mesaje dragobete

Poliţia Română a publicat o fotografie în care apare un bărbat ce îşi aşteaptă iubita cu un buchet de flori. Această fotografie este însoţită de mesajul „Să îţi surprinzi persoana iubită este una dintre cele mai frumoase bucurii ale vieţii!".

mesaje dragobete

Ministerul Apărării a postat două mesaje pentru a marca sărbătoarea de Dragobete. În una apare un militar care se uită pe telefon la o fotografie cu iubita sa, iar cea de-a doua este cu un trandafir şi o inimă formată din paginile unei cărţi, însoţită de mesajul „La fel cum o floare nu poate înflori fără soare, la fel şi un om nu poate trăi fără iubire” de Anatole France.

mesaje dragobete
mesaje dragobete

Şi Serviciul Român de Informaţii (SRI) a postat pe Facebook un mesaj cu ocazia sărbătorii româneşti a iubirii.

mesaje dragobete

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a postat pe Facebook o fotografie cu doi tineri proaspăt căsătoriţi, însoţită de mesajul „Dragobetele sărută fetele! La mulţi ani tuturor fetelor şi băieţilor care trăiesc şi iubesc româneşte!”.

mesaje dragobete
Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite