Mesaje romantice de la MAI şi SRI, postate pe paginile de Facebook cu prilejul Dragobetelui

Mesaje romantice de la MAI şi SRI, postate pe paginile de Facebook cu prilejul Dragobetelui

Românii celebrează miercuri Dragobetele, sărbătoarea iubirii

Mai multe instituţii ale statului au ales să transmită mesaje de Dragobete prin intermediul Facebook. Românii celebrează miercuri, 24 februarie, sărbătoarea iubirii.

Ministerul de Interne a postat pe Facebook o fotografie însoţită de un mesaj de Dragobete, citându-l pe Nichita Stănescu.
 

 
Poliţia Română a publicat o fotografie în care apare un bărbat ce îşi aşteaptă iubita cu un buchet de flori. Această fotografie este însoţită de mesajul „Să îţi surprinzi persoana iubită este una dintre cele mai frumoase bucurii ale vieţii!".
 

 
 
Ministerul Apărării a postat două mesaje pentru a marca sărbătoarea de Dragobete. În una apare un militar care se uită pe telefon la o fotografie cu iubita sa, iar cea de-a doua este cu un trandafir şi o inimă formată din paginile unei cărţi, însoţită de mesajul „La fel cum o floare nu poate înflori fără soare, la fel şi un om nu poate trăi fără iubire” de Anatole France.
 
 
 
Şi Serviciul Român de Informaţii (SRI) a postat pe Facebook un mesaj cu ocazia sărbătorii româneşti a iubirii.
 
 
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a postat pe Facebook o fotografie cu doi tineri proaspăt căsătoriţi, însoţită de mesajul „Dragobetele sărută fetele! La mulţi ani tuturor fetelor şi băieţilor care trăiesc şi iubesc româneşte!”.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: