Medic din Suceava infectat cu COVID-19: Flutur e în spital ca să nu dea socoteală. Sistemul lui mafiot ne-a adus aici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Flutur FOTO Mediafax
Gheorghe Flutur FOTO Mediafax

Un medic din Suceava infectat cu Covid-19 a povestit pentru Libertatea cum a ajuns spitalul în situaţia critică în care se află, susţinând că preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a creat problemele încă din toamna anului trecut.

Medicul Anatol Burlacioc a povestit pentru Libertatea „abuzurile unor oameni care au instaurat la spitalul din Suceava obiceiurile vânzătorilor ilegali de alcool, că asta au făcut unii dintre ei”. 

Aflat acasă sub tratament pentru COVID-19, medicul a povestit că şi prietena lui este infectată, iar pe copii nici nu i-a putut testa pentru că nu are unde.

”Cum să nu mă lupt cu un manager al cărui prim gest a fost să colecteze bani de la personal „pentru spaţiul verde”, aşa cum a motivat el? Am aflat apoi de la Primărie că spaţiul verde al spitalului era plătit, bineînţeles, de către ei. 

Tot spitalul e martor. A luat câte 50 de lei de la medici, 30 de la asistente şi 20 de la infirmiere. Fără chitanţă, bineînţeles. 

Flutur e în spital invocând că are COVID-19. Dacă cineva vrea să afle adevărul, îi poate face analize din nou, că markerii virusului rămân chiar dacă te-ai vindecat. Asta e treaba altor instituţii, dacă vor să şi-o facă. Noi suntem peste 200 de cadre medicale infectate. Şi eu, şi prietena mea avem COVID. 

Pe copii nu am reuşit să-i testăm că nu avem unde. Acesta e sistemul din Suceava. Eu iau medicament pentru HIV, iar Flutur e în spital ca să nu dea socoteală. Sistemul lui mafiot ne-a adus aici. 

Ca să ni se facă testul nouă, personalului medical, a durat zile, ca să ni se prescrie tratamentul, alte zile, toţi ne-am descurcat cum am putut. Iar Rîmbu şi Flutur au dispărut cum a început criza.".

Întrebat ce înseamnă sistem mafiot, medicul a spus : „Înseamnă achiziţiile din spital şi tot ce se întâmplă în acest judeţ. Rîmbu e un om vanitos, cu o pregătire îndoielnică, întâi contabil, apoi numit de politic şef la Garda Financiară, toată lumea ştie în Suceava ce legături există acolo cu vânzătorii de alcool ilegal din Republica Moldova. Ei bine, acest om a ajuns şef al Spitalului Judeţean. Ei au făcut legea. Iar Flutur le era jupân şi stăpân”.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite