Medic român din Austria: „Suntem ca în faţa unui tsunami în care încercăm să punem saci de nisip. Am vrut să fim campionii relaxării”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Sorin Popescu, un medic român stabilit în Austria, spune că în România, în ultima săptămână au murit mai mulţi oameni decât la Revoluţie, pentru că „am dorit să fim campionii relaxării”.

„În România se moare de 15 ori ori mai mult decât în vestul Europei. Au ajuns să moară în România în ultima săptămână mai mulţi oameni decât la Revoluţie, pentru că am dorit să fim campionii relaxării, şi nu am reuşit să ajungem la oameni să îi convingem că vaccinarea e singura soluţie de a ne întoarce la o viaţă normală.” a spus medicul la Digi24.

El a subliniat că nu ştie ce se mai poate face în acest moment şi că „suntem ca în faţa unui tsunami în care încercăm să punem saci de nisip”.

„Nu a existat voinţă politică şi nu există, din păcate, nici în momentul de faţă. Politicienii nu realizează că am trecut de al 12-lea ceas.

Fără testare, fără vaccinare, fără certificat verde şi fără prevenţie, cred că dezastrul încă nu s-a terminat şi vom ajunge la cote şi mai mari. Aşa cum spunea doctorul Arafat, suntem într-o stare de dezastru naţional, aş putea să spun aproape de genocid.” a mai transmis medicul Sorin Popescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite