Marcel Vela a dezvăluit „secretul gecii de piele“ care a născut controverse: Nu este orice geacă. Este acea GEACĂ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Adevărul
Imagine: Adevărul

Ministerul de Interne Marcel Vela a postat, duminică, pe Facebook, un mesaj intitulat ”Secretul din spatele gecii de piele”, în care vorbeşte despre geaca sa de piele, despre care s-au scris numeroase articole. „Ca o veritabilă «personalitate» a născut controverse”, a scris Vela despre geaca sa, precizănd că articolul său vestimentar „a încins tastaturile şi a pus cu adevărat punctul pe I”.

„Era un început de martie, iar lumea întreagă avea să trăiască ceva neprevăzut. Cu toţii aveam să intrăm într-un carusel, fără bilet de îmbarcare şi fără să cunoaştem durata cursei. Schimbări în lanţ, o viaţă cu totul nouă, greutăţi, unitate, camaraderie, 24h/24h permanent la datorie, soluţii, prezenţă, viziune, credinţă şi multă speranţă. Ştiri, îngrijorări, articole, titluri, postări, live-uri, microfoane şi ... un ministru cu o GEACĂ”, a scris, Vela, duminică, în postarea intitulată „Secretul din spatele gecii de piele”.

marcel vela 1

Marcel Vela a citat apoi titulurile a numeroase articole care s-au scris despre geaca sa de piele:

  • „De ce poartă Marcel Vela geacă din piele? SECRETUL din spatele apariţiilor sale!”
  • „Marcel Vela şi-a personalizat geaca din piele de tip Top Gun!”
  • „Ce s-a întâmplat cu geaca din piele a lui Marcel Vela?”
  • „FAZA ZILEI! Ce şi-a trecut Vela pe geaca din piele!”
  • „Marcel Vela şi-a tras o geacă din piele la comandă!”
marcel vela 2


„Vorbim despre o geacă, nu?! Se pare că ea nu este orice geacă. Este acea GEACĂ! A încins tastaturile şi a pus cu adevărat punctul pe I, a reactivat flacăra interioară şi a trezit în toţi ochiul critic. Hulită de unii şi iubită de alţii, ea a adus părerologii laolaltă, a născut idei şi ca o veritabilă «personalitate», a născut controverse. Ce face acum? Având o greutate atât de mare... Aşteaptă ziua de luni!”, şi-a încheiat Vela postarea, însoţită de mai multe fotografii în care poartă respctva geacă de piele.

marcel vela 3
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite