Maratonul 27x3 Kinder European Endurance Challenge ajunge la Timişoara (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atletul maltez Nathan Farrugia a decis să marcheze Anul European al Voluntariatului printr-o acţiune caritabilă cu totul ieşită din comun. El va alerga în cadrul proiectului 27x3 Kinder European Endurance Challenge 27 de maratoane în 27 de ţări din Europa, pe parcursul a 27 de zile.

Sportivul va ajuta la strângerea de fonduri pentru diferite cauze umanitare, alese de ţările pe care le traversează. Până acum a trecut deja prin 20 de state dintre cele programate, iar în România, el va sosi pe 4 octombrie, la Timişoara, prilej cu care îl putem susţine şi ajuta să-şi îndeplinească scopul.



La nivel internaţional, proiectul a fost dezvoltat şi susţinut prin intermediul Kinder+SPORT – o platformă dedicată promovării mişcării şi sportului, ca parte a unei vieţi sănătoase, mai ales pentru copii. Iniţiativa a fost gândită pentru a transmite un mesaj de solidaritate şi implicare tuturor statelor europene şi pentru a aduce în atenţie cauze umanitare care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

image



Intră pe pagina de Facebook 27x3 Kinder European Endurance Challenge şi oferă un simplu „Like” pentru a arăta că-ţi pasă. Dacă vrei să te implici mai mult de atât, poţi dona pe pagina oficială a proiectului.

Kinder European Challenge
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite