Manipulare grosolană: Rareş Bogdan a anunţat un tratament care vindecă pacienţii cu Covid-19 în 3 ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rares Bogdan FOTO Facebook

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a postat sâmbătă dimineaţa un mesaj neconfirmat de vreo autoritate şi asupra căruia a revenit în urma criticilor primite şi l-a şters.

„VESTE EXTRAORDINARÃ !!!

Tratamentul împotriva virusului Covid19 se pare ca este gata! Capabil să vindece pacientul în termen de 3 ore de la injectare...” se arată în mesajul politicianului, distribuit de o parte dintre cei 300.000 de urmăritori ai săi.

Ulterior, Rareş Bogdan a şters mesajul de pe pagina sa de Facebook.

postare rares bogdan

Mesajul politicianului, fost om de televiziune, era, potrivit Libertatea, următorul:

„VESTE EXTRAORDINARÃ !!!

Tratamentul împotriva virusului Covid19 se pare ca este gata !

Capabil să vindece pacientul în termen de 3 ore de la injectare.

Donald Trump a anunţat că Roche Medical Company va lansa tratamentul duminica viitoare, iar milioane de doze sunt gata! Descoperirea aparţine lui Didier Raoult. Este un biolog francez şi director al spitalului Institutului Mediteranean de Infectologie din Marsilia. Este considerat lider în studiile bolilor infecţioase din lume.”

În realitate, preşedintele american nu menţionează că un vaccin COVID-19 este gata de a fi administrat în clip sau în întreaga conferinţă de presă din 13 martie, a cărei înregistrare a fost publicată pe canalul oficial YouTube de la Casa Albă. 

În videoclip, Matt Sause, CEO şi preşedinte al Roche American de Nord, mulţumeşte autorităţilor de reglementare din SUA pentru aprobarea testelor COVID-19 ale companiei sale şi spune că lucrează cu agenţii federale pentru a livra testele pacienţilor la nivel naţional. Compania a susţinut că testele pot oferi rezultate în trei ore şi jumătate.

   

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite