Mai sunt internate 12 din cele 29 de persoane accidentate în Muntenegru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase persoane rănite în accidentul din Muntenegru mai sunt internate la Spitalul de Urgenţă Floreasca, potrivit medicului Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare.

Din cei internaţi, doi se află la Terapie Intensivă, în timp ce patru se află pe secţii.

La Spitalul Universitar mai sunt internate cinci persoane - două la Terapie Intensivă, dintre care una în stare gravă şi alta în stare critică, şi trei pe secţii, a explicat medicul Leonard Grecescu, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, citat de Agerpres.

O altă persoană este internată încă la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti. În accidentul din Muntenegru au fost rănite 29 de persoane şi au decedat 18. Un autocar, care avea număr de înmatriculare de România, s-a răsturnat într-o prăpastie.

Citeşte mai multe despre carnagiul din Muntenegru

FOTO UPDATE Accident Muntenegru. Mărturie din autocarul groazei: „Când m-am trezit l-am văzut pe domnul Arafat lângă mine... am crezut că visez“

Victimele accidentului din Muntenegru internate încă în spitale din Capitală se simt mai bine. Multe dintre ele vor fi externate în cursul zilei de vineri, spun medicii. În plus, poliţiştii muntenegreni susţin că datele din "cutia neagră" a autocarului arată că la ieşirea din tunel acesta circula cu 80 de km la oră. Una dintre victime însă susţine că pe pod era un grup de copii şi că în acea zonă era imposibil să se poată circula cu 80 km/oră.

FOTO Reportaj exclusiv în Muntenegru. Primii sârbi ajunşi la morţi şi la răniţi: „Puţini mai aveau puterea să urle! Carnea cădea de pe ei!“

Adevarul.ro îţi prezintă, de astăzi, prima parte a unei serii de reportaje exclusive din Muntenegru, locul în care, în Duminica Rusaliilor, s-a petrecut una dintre cele mai mari tragedii ale României ultimelor 20 de ani: accidentul în care 18 români au murit şi alţi 29 au fost răniţi. Astăzi: poveştile sârbilor din zona Morača, cei care au ajuns primii la autocarul-groazei şi au salvat vieţi

Reportaj exclusiv în Muntenegru: Prăpastia în care s-a prăbuşit „autocarul morţii“, loc de pelerinaj pentru turişti: „Ce-am văzut ne-a îngrozit!“ Imagini şocante!

Locul de unde autocarul morţii s-a prăbuşit în râpa adâncă de 40 de metri a devenint punctul de oprire a turiştilor care merg în vacanţă în republica iugoslavă. Ca o troiţă românească, parapetul sfâşiat în accidentul din Muntenegru este ticsit de lumânări aprinse şi de mesaje de mulţumire ale românilor adresate muntenegrenilor.

FOTO Accident Muntenegru. „Cutia neagră“ a autocarului morţii a fost demontată joi de anchetatori. Poliţiştii au vorbit cu 18 dintre persoanele rănite

Cele două victime ale accidentului din Muntenegru internate la spitalul „Elias” nu vor fi externate joi, deşi starea lor de sănătate este foarte bună. Acestea mai au nevoie de consiliere psihologică pentru a depăşi evenimentele prin care au trecut. Alţi cinci răniţi ar putea fi externaţi vineri de la Spitalul Universitar. În Muntenegru, tahograful autocarului căzut în prăpastie a fost demontat joi, cardul urmând să fie accesat de anchetatori.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite