Ludovic Orban: "Mă pot înţelege şi cu Antonescu şi cu Tăriceanu. Eu să fiu preşedinte!"

Ludovic Orban:

Ludovic Orban speră să conducă PNL

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, că poate face echipă şi cu Crin Antonescu, care în opinia sa este cel mai bun candidat pentru preşedinţie, şi cu Călin Popescu Tăriceanu, cel mai bun candidat pentru funcţia de premier, iar el să fie doar preşedintele partidului.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Consider că pot să fac echipă atât cu Crin Antonescu, pe care în mod evident îl consider candidatul la preşedinţie cel mai potrivit al PNL, pot să fac echipă şi cu Călin Popescu Tăriceanu, pe care îl consider cel mai bun candidat la funcţia de prim-ministru al PNL, un om care a demonstrat în patru ani că are capacitatea de a asigura dezvoltarea economică a României şi are capacitatea de a conduce o echipă guvernamentală. Pot să fac echipă cu orice fel de coleg de partid", a susţinut Ludovic Orban.

Întrebat dacă pe cei doi lideri PNL îi vede preşedinte al României, şi respectiv, premier, pe el cum se vede,Orban a replicat: "Eu vreau să fiu preşedinte al PNL".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările