Lucian Mândruţă, după moartea Cristinei Ţopescu: Mă şochează că era un om atât de singur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Mândruţă este apropiat de generaţia Cristinei Ţopescu
Lucian Mândruţă este apropiat de generaţia Cristinei Ţopescu

Cristina Ţopescu a murit la 59 de ani iar cea care a chemat poliţia este o vecină care a luat această decizie după ce nu a mai văzut-o timp de trei săptămâni.

Jurnalistul Lucian Mândruţă a comentat la Digi24 dispariţia Cristinei Ţopescu care a murit la 59 de ani. Mândruţă este şocat de faptul că nu a vizitat-o nimeni de Crăciun şi că era „atât de singură”, deoarece o ştia înconjurată de prieteni.

„Pe mine mă şochează că era un om atât de singur, pentru că eu o ştiu pe Cristina înconjurată de prieteni. Am fost, nu ştiu dacă pot să spun prieten cu ea, dar vorbeam cam o dată pe lună, ne mai vedeam şi mai râdeam pe la petreceri. Ce mă surprinde că două săptămâni – nu i-a mai călcat nimeni pragul atâta vreme şi asta mă şochează, pentru că şi eu sunt destul de aproape de generaţia asta. E şocant că nu mai avea pe nimeni la aproape 60 de ani care să facă o vizită la ea de Crăciun. Foarte tristă povestea şi m-a tulburat, e un om care a făcut ceva pentru televiziune în ţara asta, pentru presă”,a spus Mândruţă.

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani. Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Ţopescu a fost găsită fără suflare în locuinţa sa din Otopeni.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite