Loteria Română anunţă anularea unui concurs pentru amatorii de pariuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: dcnews.ro
FOTO: dcnews.ro

Loteria Română a anunţat că anulează concursul Pronosport de duminică, 26 decembrie, după ce italienii au anulat etapa de serie B din cauza creşterii alarmante a numărului de cazuri de COVID-19.

Creşterea masivă a numărului de cazuri de COVID-19 i-a determinat pe italieni să amâne desfăşurarea partidelor de fotbal din data de data de 26 decembrie, din Seria B. În consecinţă, Loteria Română  s-a văzut obligată să anuleze concursul Pronosport din a doua zi de Crăciun.

„Având în vedere situaţia creata de decizia Ligii Profesioniste din Italia, luată joi seară, 23 decembrie, de a amâna desfăşurarea partidelor din data de 26 decembrie din Serie B, ca urmare a creşterii alarmante a cazurilor de infectare cu coronavirus la cluburi toate partidele care urmau a se juca la acea dată şi care faceau obiectul concursului Pronosport au fost mutate pentru data de 15.01.2022, astfel că, in conformitate cu Regulamentul privind organizarea si administrarea pariurilor mutuale (Capitolul III, art. 7), concursul Prono-S din 26 decembrie 2021 a fost anulat”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Loteria Română.

Peste 50.900 de cazuri cazuri de COVID-19 s-au înregistrat pe 23 decembrie, în Italia. S-au înregistrat 141 de decese. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Andreea Novac, coregraf şi performer: „Rezidenţele de creaţie trebuie să devină o normalitate în ecosistemul artistic”

 

INTERVIU Actriţa Rodica Mandache: „Cred că aş fi fost repetentă în orice altă meserie” 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite