Locuri de muncă în Germania pentru femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuri de muncă în Germania pentru femei. Oameni strânşi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din 24 aprilie. FOTo Arhivă Adevărul
Locuri de muncă în Germania pentru femei. Oameni strânşi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din 24 aprilie. FOTo Arhivă Adevărul

Locuri de muncă în Germania pentru femei. Oferta de locuri de muncă a unui stat din UE, cum e cazul Germaniei, e diversificată, fiind puse la dispoziţie posturi care ţin de la activităţi în sectorul agricol la profesia de medic.

Locuri de muncă în Germania pentru femei. Îngrijire bătrâni

În ceea ce priveşte partea de asistenţă medicală şi îngrijoire a bătrânilor, ofertele sunt numeroase, fiind menţionat faptul că o bună pregătire în domeniu se poate vedea uşor. Pe lângă partea de asistenţă, sunt bine plătiţi şi medicii specialişti care fi dispuşi să muncească în spitale şi policlinice unde sunt aduşi bătrâni.

Curăţenie

„Îndatoririle implică activităţi de curăţenie generală (curăţat podele diverse suprafeţe, şters praful, curăţenie în băi, bucătarii, holuri şi dormitoare) în diverse case şi în sedii de firme din Germania. Este necesară deţinerea de permis de conducere cat. B. Candidaţii trebuie să fie o persoane corecte, cu simţul răspunderii, meticuloase şi punctuale”. Acesta este unul dintre anunţurile care fac referire la existenţa de locuri de muncă disponibile în domeniul cirăţeniei 

Locuri de muncă în Germania pentru femei. Angajaţi în bucătărie

Ofertele de angajare din Germania, pentru femei, menţionează şi necesitatea unui personal calificat pentru postul de bucătar simplu (trei ani de experienţă) sau pentru spălatul vaselor, caz în care nu se plăteşte absolut nimic. 

Ajutor în gospodărie

O gamă variată de anunţuri vizează şi angajarea pentru prestarea de muncă de scurtă durată în gospodării ca ajutor. Ceea ce i se cere lucrătorului care vrea să vină pentur acest loc de muncă este o bună cunoaştere a treburilor dintr-o gospodărie.

Locuri de muncă în Germania pentru femei. Agricultură

Locurile de muncă din sectorul primar sunt lansate pe piaţă de firme care vor să atragă forţa de muncă din România dispusă să lucreze la cules de cireşe sau struguri de vie, dar mai ales la sortarea de alimente.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite