LIVE S-a lansat oficial Unirea TV la Chişinău - bariera informaţională a fost spartă

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unirea TV emite începând de astăzi la Chişinău. Primul post de televiziune din Republica Moldova ce are ca principal obiectiv prezentarea adevărului în vederea spargerii barierei informaţionale existente în media TV din al doilea stat românesc.

Televiziunea are acoperire naţională în al doilea stat românesc prin intermediul reţelei de televiziune prin cablu, dar şi în tot spaţiul românesc cu ajutorul partenerilor de la www.Privesc.Eu.

Astfel, românii din toate colţurile lumii pot vedea şi susţine acest proiect realizat exclusiv din donaţii. În acest sens chiar vă invit să ajutaţi cu ceea ce puteţi, aşa cum şi alţii au făcut: www.UnireaTv.md. Nu vă bazaţi pe faptul că alţii o vor face în locul vostru, fiecare ajutor, oricât de mic, contează.

Vă îndemn să îi urmăriţi în această primă zi de emisie, un adevărat maraton fiind în studioul din Chişinău. Veţi vedea mulţi tineri de bună credinţă de care nu ştiaţi, dar care există şi lucrează pentru Unire. Veţi vedea oameni bine pregătiţi, cu idei bune şi care fac acest lucru prin voluntariat, acordând semenilor din timpul lor.

Principalul scop, declarat public, al postului Unirea TV (10TV) este de a pregăti informaţional Referendumul pentru Unirea dintre România şi Republica Moldova ce va avea loc la Chişinău în anul 2018.

Proiectul a fost lansat împreună cu www.Timpul.md.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite