Liber la nunţi, botezuri şi mese festive de la 1 iunie. În ce condiţii se vor putea organiza evenimentele private

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Pixabay
Imagine: Pixabay

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, relaxarea restricţiilor anti-COVID. Şeful statului spune că relaxarea va avea loc în mai multe etape: prima etapă din 15 mai, a doua etapă de la 1 iunie, a treia etapă de la 1 iulie şi ultima etapă de la 1 august. Începând cu 1 iunie se vor putea organiza nunţi, botezuri şi mese festive.

Aceste evenimente vor putea fi organizate cu cel mult 50 de persoane la interior şi cel mult 70 de persoane la exterior. Dacă organizatorul garantează că toate persoanele sunt vaccinate, limita este ridicată.

„Avem nunţi, botezuri, mese festive unde pot participa în exterior, începând cu 1 iunie, maximum 70 de persoane. În interior- maximum 50 de persoane de la 1 iunie. De la 1 iulie numărul creşte, de la 1 august numărul creşte. Dacă organizatorul garantează că toate persoanele sunt vaccinate se renunţă la resticţionarea numărului de participanţi”, a precizat preşedintele Klaus Iohannis.

„Mai concret, dacă pe 15 iulie cineva vrea să organizeze o nuntă şi garantează că toţi participanţii sunt vaccinaţi nu se mai aplică restricţionarea la un număr de 70 de persoane”, a declarat Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măştii în exterior, cu unele excepţii, şi se elimină restricţiile de circulaţie noaptea

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite