Articol publicitar

La împlinirea a 7 ani de activitate, Asociaţia Magic lansează provocarea #magicdance pe TikTok

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
a

Asociaţia Magic împlineşte 7 ani de activitate şi implicare responsabilă în viaţa familiilor cu copii ce suferă de cancer sau de alte afecţiuni grave.

Născută din taberele MagiCAMP în 2014, lumea Magic include astăzi 12 proiecte şi a ajutat peste 5,000 de beneficiari prin implicarea a peste 2000 voluntari.

Cu această ocazie, la exact 7 ani de la înfiinţare, pe data de 17 august 2021, aceştia lansează o provocare utilizatorilor platformei TikTok, invitându-i să aducă Asociaţia în atenţia publicului, dansând pentru cei care nu o pot face şi transmiţând un mesaj simplu:

Există copii care din motive de sănătate nu se pot bucura de dans. Asociaţia Magic a fost şi este alături de copiii cu probleme de sănătate de 7 ani, ajutându-i pe ei şi pe familiile lor în această luptă care durează 24 de ore din 24. Ne dorim ca provocarea #magicdance să reunească o comunitate cât mai mare de oameni buni şi să le arătam împreună copiilor că ne gândim la ei şi că suntem aici atunci cand au nevoie de noi.” Andreea Nechita, Preşedinte Asociaţia Magic

Cum poţi ajuta?

Poţi şi tu să te implici, dând curs provocării. Intră, începând de azi, 17 August, pe profilul de TikTok al lui Nicole Cherry. Acolo ea va lansa un dans cu o coregrafie simplă şi un mesaj de susţinere pentru Asociaţia Magic. Te invităm să creezi şi tu un astfel de clip pe profilul tău de TikTok, să preiei dansul, tagurile #magicdance, #challenge şi @asociatiamagic ca să oferi un moment de bucurie şi să îţi arăţi astfel solidaritatea cu cei care ajută copiii cu probleme, precum şi cu familiile acestora.

Cine se alătură campaniei?

După cum spuneam şi mai sus, îndrăgita cântăreaţă Nicole Cherry a ales să se alăture celor de la Magic, ea rezonând cu misiunea şi valorile Asociaţiei, valori precum entuziasmul, integritatea şi atenţia deosebită acordată copiilor.

Mai mult, au acceptat provocarea şi vin în sprijinul Asociaţiei şi a tuturor beneficiarilor acesteia creatori de conţinut faimoşi pe reţelele sociale, dintre care îi menţionăm pe Vlad Grigore, Anca Broască, Alex Ciobanu, Edi Brandabura, Marilu Dobrescu, Anca Mădălina, Bogdan Bolohan, Giulia Anghelescu, Laila Hafiz precum şi cei de la Academia de Prim Ajutor.

De ce ai accepta şi tu provocarea?

Anual, în România, peste 600 de copii sunt diagnosticaţi cu afecţiuni oncologice,  iar datele statistice arată că în ţara noastră există peste 70.000 de copii cu diferite afecţiuni grave. Asociaţia Magic oferă acces copiilor şi părinţilor la suport social şi emoţional completat de sprijin financiar, material sau psihologic în perioada în care copilul este bolnav. Acest sprijin reprezintă şi şansa la un proces de recuperare cât mai rapid. El este oferit în special prin intermediul celor 12 proiecte desfăşurate de cei de la Magic, dintre care menţionăm doar o parte:

  • Taberele MagiCAMP, create cu scopul de a îi bucura pe copiii cărora cancerul sau alte afecţiuni le-au furat copilăria;
  • Aplicaţia MagicHELP, prin care se facilitează accesul la reducerile şi gratuităţile a peste 500 de companii tuturor familiilor cu copii cu afecţiuni grave;
  • MagicBOX, adică pachete lunare trimise către familii cu copii bolnavi şi situaţie materială dificilă;
  • MagicHOME, cazare gratuită pentru familiile care vin de departe cu copilul la tratament la Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara, Chişinău, sau Viena.
  • Şofer de Suflet prin care copiii cu afectiuni grave si părinţii lor sunt ajutaţi sa ajunga gratuit şi în siguranta la tratament şi înapoi acasă.

Mai multe detalii despre proiectele Asociaţiei Magic pot fi găsite pe www.asociatiamagic.ro

TikTok-ul este o platformă dinamică, uşor de folosit, prin intermediul căreia mesajul că Asociaţia Magic există şi ajută copii cu probleme de sănătate de 7 ani poate fi transmis cu rapiditate, astfel ajungând în atenţia a milioane de urmăritori.

Te invităm să ne ajuţi şi tu să facem mesajul cunoscut şi să accepţi provocarea! Împreună putem schimba viaţa familiilor cu copii care suferă de afecţiuni grave.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite