La Dracu'!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emilia Moroşan are 35 de ani. Este profesor-asistent de chimie, fizică şi astronomie la Universitatea Rice, din Texas şi va fi premiată astăzi de Barack Obama. A plecat în urmă cu zece ani din România şi, acum, culege roadele muncii dumneaei. De Emilia Moroşan, cine ştie când vom mai auzi?! Dânsa se va întoarce în laborator, printre studenţi şi printre cărţi. 

Chimie? Fizică?? Astronomie??? România???? Să fim serioşi, dacă această femeie nu lua decizia de a pleca din ţara, avea toate şansele să ajungă profesoară depresivă prin Suceava, plângând după tăierile bugetare. Poveşti cu tineri din România care şi-au luat inima în dinţi, au plecat peste hotare şi s-au realizat am auzit şi vom mai auzi în continuare.  
 
Aici, în România, începe să rămână doar drojdia şi zaţul. Nu puţini au fost cei care au rămas surprinşi atunci când preşedintele partidului din Opoziţie, care a adunat cele mai multe voturi la alegerile Parlamentare, l-a jignit pe Preşedintele României. Mai acum o lună, Băsescu l-a numit "maimuţică". Victor Ponta are 40 de ani şi parcă ne-am fi aşteptat la altceva de la el, în schimb vizează doar mediocritatea.
 
Atitudinea şi limbajul îl trădează. La caterincă e primul, dar nu am mai auzit să se bată pentru programul lui de 100 de puncte pentru ieşirea României din criză.
 
Între cele două persoane - Victor Ponta si Emilia Moroşan - nici nu încape comparaţie. Este doar diferenţa care ne demonstrează de ce în România lucrurile nu vor merge bine niciodată. Nu mai ai cu cine! Oamenii inteligenţi şi-au luat tălpăşiţa demult. Rămânem cu dracii şi cu maimuţele!
 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite