Jurnalistului Ovidiu Ioaniţoaia i-a fost furat telefonul, în timp ce realiza un interviu cu ministrul Bănicioiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistulului Ovidiu Ioaniţoaia i-a fost furat telefonul, în timp ce realiza un interviu cu ministrul Nicolae Bănicioiu, la Hotelul Athenée Palace-Hilton din Capitală.

„Pentru a realiza interviul, mi-am dat întâlnire cu ministrul TS miercuri, 26 decembrie, ora 13:00, la Hotelul Athenée Palace-Hilton din Capitală. Spre lauda sa, Nicolae Bănicioiu a fost punctual ca un englez.
După ce discutaserăm cam un ceas, în cafeneaua de la parter au pătruns 3 tineri tuciurii, iar unul dintre ei ne-a băgat sub ochi o coală de hârtie, cerându-ne să-l ajutăm.
Cu o mână a întins hârtia şi cu cealaltă mi-a subtilizat celularul aflat pe masă, un iPhone 4. Sigur că nu doar prostia şi domnia se plătesc, ci şi neatenţia. Pe de altă parte însă, e inadmisibil că poţi ajunge, ziua în amiaza mare, victima hoţilor într-un hotel de 5 stele situat în plin centrul Bucureştiului, hotel prevăzut cu portar şi cu camere de supraveghere! La Hilton se fură ca-n codru!”, a scris Ovidiu Ioaniţoaia la sfârşitul interviului cu Nicolae Bănicioiu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite