Judeţele care au înregistrat marţi cele mai multe cazuri noi de infectări cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore

Judeţele care au înregistrat marţi cele mai multe
cazuri noi de infectări cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore

19.491  de teste au fost efectuate în ultimele 24 de ore/ Foto: Profimedia

Bucureştiul este din nou pe primul loc la numărul de infectări cu noul coronavirus. În acelaşi timp, judeţul Vaslui a devenit un nou punct fierbinte, aici numărul cazurilor crescând de cinci ori în ultimele 24 de ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

În Capitală au fost înregistrate 151 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, numărul total al infectărilor ridicându-se la 7605.
 
Judeţul Vaslui se află pe locul al doilea, aici înregistrându-se o creştere de peste cinci ori a numărului de cazuri comparativ cu ziua precedentă. Faţă de bilanţul zilnic anterior (21 de cazuri), în Vaslui au fost confirmate 113 cazuri noi. 
 
În judeţele Argeş şi Bihor au fost confirmate câte 53 de cazuri noi, iar în Hunedoara şi Prahova câte 51 de infectări.
 
În judeţele Covasna, Mureş, Tulcea, Dolj, Harghita şi Ialomiţa au fost cele mai puţin cazuri noi de COVID-19.
 
În ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1.215  de noi îmbolnăviri din 19.491  de teste efectuate. În acelaşi timp sunt înregistrate 2.764  de decese, din care 35 în ultimele 24 de ore. Numărul pacienţilor internaţi la Terapie intensivă a ajuns la 485. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările