Judeţele care au înregistrat, duminică, cele mai multe infectări cu SARS-CoV-2

Judeţele care au înregistrat, duminică, cele mai multe infectări cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucureşti se află duminică, pe primul loc în topul negativ al judeţelor cu cele mai multe cazuri noi de infectări cu noul coronavirus. Judeţul Cluj ocupă locul II, iar pe locul al III-lea se află Galaţi.

Concret, în Bucureşti au fost raporate 48  cazuri noi, pe locul doi se află Cluj, cu 28 de cazuri şi pe locul trei este Galaţi cu 12 cazuri noi raportate. 

În unităţile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secţii cu COVID-19 este de 548 cu 14 mai mult faţă de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 75 persoane, cu 8 mai puţin decât în ziua anterioară. Dintre cei 75 pacienţi internaţi la ATI, 62 sunt nevaccinaţi.

Din totalul pacienţilor internaţi, 34 sunt minori, toţi fiind internaţi în secţii, cu 9 mai mult decât în ziua anterioară şi 0 la ATI, la fel ca în ziua anterioară.

Decesul a fost înregistrat la categoria de vârstă peste 80 de ani. Pacientul care a decedat avea comorbidităţi şi nu era vaccinat.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările