Judecatorul care promitea vize, pensii, contracte de munca in Germania era detinut de drept comun

Un barbat din Sighisoara, judetul Mures, este cercetat in stare de arest pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, uzurpare de calitati oficiale si trafic de influenta. Lorincz Laszlo, 30 de

Un barbat din Sighisoara, judetul Mures, este cercetat in stare de arest pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, uzurpare de calitati oficiale si trafic de influenta. Lorincz Laszlo, 30 de ani, fara ocupatie si cunoscut cu antecedente penale, s-a prezentat mai multor persoane din Odorheiu Secuiesc - Harghita, cand judecator, cand avocat, director, cand jurist la Casa de Pensii. Contra unor sume de bani, falsul judecator a promis mai multor sateni din Vlahita, Ulies, Simonesti, Feliceni, Mujeni si Bradesti ca le rezolva contracte de munca in Germania sau vize de sedere in diverse tari occidentale. Lorincz a mai promis majorari de pensii, obtinerea unor pensii de handicapat, angajari la firme, introducerea gazului metan si altele. Lasand sa se inteleaga ca are cunostinte in zona Oficiului Fortelor de Munca si ca sotia sa este judecatoare, inculpatul a incasat zeci de milioane de lei de la circa 18 persoane. Cercetarile in cauza sunt continuate de Parchetul Tribunalului Harghita.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: