Judecătoarea Mladen, între teologie şi şantaj sexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecătoarea Carmen Mladen a fost dusă în cătuşe  în faţa instanţei Curţii de Apel Bucureşti
Judecătoarea Carmen Mladen a fost dusă în cătuşe în faţa instanţei Curţii de Apel Bucureşti

Carmen Mladen, magistrat al Curţii de Apel Craiova, făcea sex cu oameni de afaceri însuraţi şi apoi îi şantaja.  Între mai multe activităţi, judecătoarea media „dialogul dintre ştiinţă şi teologie“.

După ce a fost arestată, marţi seara, DNA a anunţat oficial că judecătoarea Carmen Mladen a fi primit 5.000 de euro de la o persoană pe care o şantaja din 28 mai, împreună cu un complice, căreia i-a spus că va face publice fapte compromiţătoare dacă nu primeşte banii. Complicele este un anume Ionel Stoian. Ambii sunt cercetaţi pentru infracţiunea de şantaj.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, cazul pentru care a fost arestată nu este singular. Ea este acuzată că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu oameni de afaceri, despre care avea cunoştinţă că sunt căsătoriţi. Ulterior, judecătoarea le pretindea acestora sume de bani sau foloase, pentru a nu divulga detalii de natură să afecteze căsniciile lor.

Judecătoarea ar fi pretins sume mari în valută, în ultimul caz, la care procurorii DNA au şi intervenit, fiind vorba despre 5.000 de euro ceruţi de la un lichidator judiciar pentru a nu dezvălui amănunte din relaţia lor extraconjugală, au mai spus sursele citate.

Colegii judecătoarei Carmen Mladen, de la Curtea de Apel din Craiova, sunt reţinuţi în a da amănunte despre activitatea colegei lor. Unii nici nu o mai cunosc. „Nu o ştiu şi nici nu vreau să spun nimic", a declarat Gheorghe Vintilă, judecător la Curtea de Apel din Craiova. Aurel Ilie, purtătorul de cuvînt al Curţii de Apel din Craiova, a declarat că judecătoarea poate fi suspendată din funcţie, doar dacă va fi pusă în mişcare acţiunea penală „Nu am fost informaţi despre activitatea judecătoarei. Nu ştim nimic despre ce făcea", a mai precizat judecătorul Aurel Ilie. 

Legături cu lumea interlopă 

Mladen a mai fost cercetată în anul 2006 de Consiliul Superior al Magistraturii, când a fost acuzată de legături periculoase cu un cunoscut interlop din Bănie, cunoscut sub numele de Ilie Puşcărie. Este un fost ofiţer din cadrul Penitenciarului Craiova, care a plecat din sistem pe uşa din dos.

 Carmen Mladen a judecat pe data de 16 februarie 2006, dosarul în care interlopul craiovean Ion Ilie  trebuia să returneze suma de 90.000 de lei unei societăţi aflate in faliment, de la care achiziţionase două frigoterme. Judecătorul i-a dat câştig de cauză interlopului pe motiv că acesta nu a fost citat exact la adresa la care locuieşte.

Ion Ilie zis şi „Puşcărie" a declarat, pentru „Adevărul" că nu a rugat-o pe magistrată niciodată să îl ajuteŞ „O cunosc pe Carmen Mladen de 25 de ani. Ne-am întâlnit întâmplător pe stradă. A urcat un minut la mine în maşină, iar în momentul în care  a coborât a fost fotografiată. Cred că cineva cu ochii albaştri a vrut să îi facă rău atunci.

Dosarul meu nu era la ea, aşa cum s-a speculat atunci. Nu i-am cerut să mă ajute cu nimic", a spus fostul ofiţer penitenciarist. CSM a inceput în urmă cu şase ani o anchetă în acest caz la finalul căreia judecătoarea de la Curtea de Apel Craiova a fost gasita nevinovată.

Ilie „puşcărie" o crede prea bătrână

Ion Ilie susţine că nu a mai vorbit din anul 2006 cu judecătoarea. „Nu o cred în stare de şantaj sexual. Păi, la vârsta ei, de peste 40 de ani, mai făcea ea aşa ceva? Hai să fim serioşi", a  spus Ion Ilie zis şi „Puşcărie". În anul 2001, Mladen a fost bănuită că ar fi sustras dosarul „Falimentul BIR"  din arhiva instituţiei şi i l-a dus acasă lui Dinel Staicu (azi, Nuţu) ca să-l studieze împreună cu avocaţii.

Profil:
-Carmen Mladen are 44 de ani.
-Căsătorită cu Radu Mladen, profesor de sport
-Judecător la Curtea de Apel din Craiova din anul 1999
-Avere: 71.300 de euro în conturi, o maşină Audi A3, o motocicletă Kawasaki, un apartament şi o casă în Craiova, un hectar de teren în Calafat.
-Venit lunar: 2.400 de euro
-În timpul liber, Carmen Mladen este membră a Asociaţiei de Dialog dintre Ştiinţă şi Teologie

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite