JOANA BENEDEK: „Mi-ar plăcea să joc într-o telenovelă românească”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Joana Benedek va fi gazda Revelionului la postul naţional de televiziune şi speră că va avea mai multe colaborări în ţara ei natală. A plecat din România când avea 15 ani. A jucat în telenovele din America de Sud, iar acum aduce anul 2009 în casele românilor, din studiourile TVR 1.

Adevărul: Ce te-a atras la oferta TVR 1?

Joana Benedek: Am acceptat oferta din două motive. În primul rând, pentru că am avut posibilitatea să muncesc cu domnul Lazarov, românul cu cea mai mare experienţă în producţii internaţionale. În al doilea rând, este un proiect foarte important la nivel naţional, fiind vorba de Revelion. Întotdeauna mi-am dorit să lucrez în România. E frumos să fii faimos în lume, cum e cazul meu, dar şi mai frumos şi mai dulce este să vezi roadele în ţara ta.

Cum e pentru tine Revelionul perfect?

Pentru mine, Revelionul reprezintă închiderea ciclului vechi şi deschiderea unui ciclu nou şi eu, cum sunt o persoană mistică, cred mult în momentele pozitive, în bucurie, în reunirea familiei, în dragoste, în distracţie, în petrecere.

Ce te-ar convinge să lucrezi în România?

Ar fi nevoie de două ingrediente: să îmi placă proiectul, pentru că în momentul acela eu voi da 100%. În al doilea rând, ar trebui să ajungem la un acord economic. Până acum am venit în ţară în vacanţe, iarna sau vara, pentru că în Miami, unde locuiesc, mai am şi afaceri imobiliare.

Ai juca într-o telenovelă românească?

Nu am văzut niciuna din telenovelele produse aici, dar eu sunt deschisă la orice opţiune. Mi-ar plăcea să joc într-o telenovelă românească, însă care să îmi ofere cele două ingrediente esenţiale: să îmi placă proiectul şi să se ajungă la un acord financiar.

La ce mai lucrezi acum?

Am făcut o mare campanie internaţională pentru promovarea unui parfum, „Fresh”, a cărui imagine sunt de trei ani. Însă prezentul este în România pentru mine.Voi folosi toată experienţa mea acumulată în străinătate, unde timp de 20 de ani am muncit alături de cele mai importante figuri din America Latină. Eu sunt o tipă foarte concentrată şi foarte pasională. Acum pasiunea şi concentrarea mea sunt investite în acest Revelion: vreau ca poporul meu să se distreze cu mine şi să petreacă bine.

Ce te-ar convinge să te stabileşti în România?

Nu aparţin unui singur loc. Sunt o persoană cu spirit internaţional, trăiesc în Mexic, Miami, Venezuela. Am învăţat că în toată lumea, singurele diferenţe între oameni sunt limba şi anumite obiceiuri. Am văzut mai mult de 35 de ţări din lume şi am fost uimită de cât de similari sunt oamenii în dorinţele şi suferinţele lor.

Eu cred într-o lume fără frontiere, fără paşapoarte, deci stabilirea într-o ţară n-o văd posibilă decât ca pe o situaţie temporară, după anumite interese, de moment, emoţionale sau materiale. Nu m-am confruntat cu prejudecăţi despre români în niciuna dintre ţările în care am locuit, în America Latină şi în SUA.

image

Vreau ca poporul meu să se distreze cu mine şi să petreacă bine

image


Joana Benedek, actriţă

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite